Ești gata ...
pentru a transforma?
 
Alăturați-vă comunității noastre
și de a primi cartea mea FREE ...
 
"Apăsați butonul!"
Șapte Secretele de succes P Roven
Pentru o transformare totală de viață
 
 
Nu e niciun motiv de ce
Nu poate avea viața pe care doriți
Ia-l acum!
 
Nume:
E-mail:
 
Intimitatea
este în siguranță cu noi.

ACASĂ

Acasă

Aboneaza-te la feed-mi


 • Translator

  English flagItalian flagKorean flagChinese (Simplified) flagChinese (Traditional) flagPortuguese flagGerman flagFrench flag
  Spanish flagJapanese flagArabic flagRussian flagGreek flagDutch flagBulgarian flagCzech flag
  Croatian flagDanish flagFinnish flagHindi flagPolish flagRomanian flagSwedish flagNorwegian flag
  Catalan flagFilipino flagHebrew flagIndonesian flagLatvian flagLithuanian flagSerbian flagSlovak flag
  Slovenian flagUkrainian flagVietnamese flagAlbanian flagEstonian flagGalician flagMaltese flagThai flag
  Turkish flagHungarian flag      
  Real Time Web Analytics

  Contactati-ne

  Jay Cataldo Life Coaching

  304 Park Avenue de Sud

  New York, NY 10010

  (800) 617-6186

  Jay Cataldo Life Coaching Blog

  "Transforma viața ta prin simpla apăsare a unui buton"

  Q & A: Ajutor! Sunt vulnerabili emotional ...


  Q: "Bună Jay. Aș putea folosi într-adevăr o serie de instrumente pentru a ajuta la spotting tipurile de femei care sunt cu adevărat interesați în dragoste, intimitate și prietenie, spre deosebire de cele care au o axată pe putere sau atitudine sadic / masochist față de sex și intimitate. Am fost implicat în câteva dintre acesta din urmă (dintre care unul s-au dovedit a fi fost o victimă incest) și nu vreau să treacă prin această experiență vreodată. De asemenea, se pare că o mulțime de femei să învețe să vadă vulnerabilitate emoțională la bărbați ca un semn de slăbiciune a fi exploatat și ridiculizat.

  Vreau să fie în măsură să fața locului, aceste trăsături într-o femeie înainte de a ajunge sub pielea mea și începe să lucreze manivele. Așa cum este, mă tem că prea multe experiențe negative, cum ar fi că m-ar putea amortit punct de vedere emoțional și să se întoarcă pe mine într-un om care nu vreau să fie. Mulțumiri. "

  A: Sunt de acord ca a fi în măsură să fața locului, aceste tipuri de femei rapid este o abilitate valoros pentru a avea. Orice formă de abuz sexual in copilarie poate interfera dramatic cu capacitatea unei femei de a avea relații sexuale sănătoase cu un bărbat. În experiența mea, dacă nu e dispusă să lucreze prin problemele ei cu un terapeut competent, ea va avea dificultati in a crea și a menține o relație de calitate.

  Aceste femei au tendința de a atrage fie o-găuri care le devaloriza complet (acest lucru se încadrează în conformitate cu propria lor imagine de sine scăzută, așa că a acceptat), sau oameni care sunt în total usor de invins pe care îi vor bate în jos emotional (într-un efort de a dezlănțui la omul / oamenii care le-au rănit de-a lungul anilor). Mi se pare ca s-ar putea fi în categoria pushover, care, din păcate, va afecta sansele tale cu cele mai multe femei (sanatosi emotional, sau altfel).

  Primul lucru pe care am recomandăm este să inițieze un proces de screening. Una dintre cele mai periculoase greseli un om poate face este în scădere în dragoste cu o femeie rece, răzbunător și de manipulare. După ce ați căzut peste cap de tocuri, vei fi mult mai probabil pentru a pune sus cu un comportament negativ, pentru că se tem de a pierde conexiunea. Din moment ce este aproape imposibil de a schimba de bază personalitatea cuiva, cel mai bine este să se evite pur și simplu tipurile de femei care nu ești compatibil cu.

  Screening-ul poate fi la fel de simplu ca și întrebător despre ei din trecut relatii / aventuri și caută teme comune. A fost de manipulare / abuziv fiecare tip? Ea întotdeauna par a fi în rolul de victimă? A recunoscut ea a face ceva serios dureros la orice de ex ei ca o formă justificată de răzbunare? Toate acestea sunt semne că s-ar putea fi în cele din urmă în aceeași barcă exact ca fostul ei, dacă veți continua să o urmărească.

  În al doilea rând, am recomandăm să vă păstrați distanța emoțional până când sunteți sigur că dvs. datând o femeie de înaltă calitate, care nu are nici un serioase atârna-up-uri. Și dacă ea se întâmplă să fi fost abuzat sexual, ar trebui să uite pentru semne că ea a rezolva traume emotionale sau, cel puțin, este în prezent în terapie.

  În al treilea rând, ar trebui să înceapă să examineze de ce aveți aceste probleme vulnerabilității emoționale și de a face cele mai bune dvs. pentru a lucra prin propriile probleme. Multi barbati emoțional vulnerabile tind să caute parteneri care să le facă rău, în scopul de a satisface o nevoie inconstienta profunda. Dacă aveți un model de femei intalniri ca aceasta, atunci ai nevoie pentru a examina propriile motivații. Cu toate acestea, în cazul în care ea a fost excepția, apoi a crea un proces de screening si un set puternic de apărare emoționale ar trebui să fie tot ce ai nevoie pentru a vă asigura că nu te prins într-o situație ca aceasta în viitor.

  Face să se întâmple,

  Jay-Cataldo

  Este cota Sociabil,!

  2 Responses to "Q & A: Ajutor! Sunt vulnerabili emotional ... "

  1. Moana Ashley spune:

   Eu cu siguranta de acord că femeile care au fost abuzate au nevoie pentru a aborda problemele lor emotionale. Sunt fericit să fi fost cineva care are și încă mai continuă să se ocupe de problemele mele de viață și au ajuns să învețe să mă iubesc pe mine într-adevăr ca o persoană și feminitatea mea nu mai este o urâciune ca am crezut ca a fost o dată. Există unele femei care se pot schimba și eu sunt unul dintre ei. Acum, sotul meu este fericit .. lol .. Cu toate acestea numai el poate confirma asta.

  2. Laura spune:

   Good job!

  Lasă un Răspuns