A jeni gati ...
për të transformuar?
 
Regjistrohuni në komunitetit tonë
dhe për të marrë librin tim FALAS ...
 
"Shtytje butonin!"
Shtatë Secrets P ROVEN Suksesi
Për një transformim total Jeta
 
 
Nuk ka asnjë arsye pse ju
Nuk mund të ketë Jeta You Want
Get It Now!
 
Emri:
Email:
 
Privacy juaj
është i sigurt me ne.

HOME

Shtëpi

Regjistrohu për të ushqyer tim


 • Përkthyes

  English flagItalian flagKorean flagChinese (Simplified) flagChinese (Traditional) flagPortuguese flagGerman flagFrench flag
  Spanish flagJapanese flagArabic flagRussian flagGreek flagDutch flagBulgarian flagCzech flag
  Croatian flagDanish flagFinnish flagHindi flagPolish flagRomanian flagSwedish flagNorwegian flag
  Catalan flagFilipino flagHebrew flagIndonesian flagLatvian flagLithuanian flagSerbian flagSlovak flag
  Slovenian flagUkrainian flagVietnamese flagAlbanian flagEstonian flagGalician flagMaltese flagThai flag
  Turkish flagHungarian flag      
  Real Koha Web Analytics

  Na Kontaktoni

  Jay Cataldo Life Coaching

  304 Park Avenue Jugut

  New York, NY 10010

  (800) 617-6186

  Jay Cataldo Life Coaching Blog

  "Transformimi jetën tuaj në shtytje e një butoni"

  Arkivi për gusht, 2011

  Stop në librin Technique

  Author: Jay Cataldo
  08 13 2011

  Hey atje,

  Sot unë do të doja të ndaj me ju një nga teknikat e mia të preferuar për ndeshur me stresin dhe negativitet. Kam mësuar këtë teknikë shumë vite më parë nga një nga mentorëve të mi, Mark Cunningham, dhe kanë gjetur atë të jetë një instrument i paçmuar për ndryshimin e modeleve negative të të menduarit. Ju mund të përdorni këtë ushtrim të thjeshtë për të trajnuar veten për të bërë një person më pozitiv (dhe të lumtur).

  Lexo vazhdimin e këtij entry »