Jeni gati ...
për të transformuar?
 
Regjistrohuni në komunitetit tonë
dhe për të marrë librin tim FALAS ...
 
"Shtytje butonin!"
Shtatë Secrets P ROVEN Suksesi
Për një transformim total Jeta
 
 
Nuk ka asnjë arsye pse ju
Nuk mund të ketë Jeta You Want
Get It Now!
 
Emri:
Email:
 
Privacy juaj
është i sigurt me ne.

HOME

Shtëpi

Regjistrohu për të ushqyer tim


 • Përkthyes

  English flagItalian flagKorean flagChinese (Simplified) flagChinese (Traditional) flagPortuguese flagGerman flagFrench flag
  Spanish flagJapanese flagArabic flagRussian flagGreek flagDutch flagBulgarian flagCzech flag
  Croatian flagDanish flagFinnish flagHindi flagPolish flagRomanian flagSwedish flagNorwegian flag
  Catalan flagFilipino flagHebrew flagIndonesian flagLatvian flagLithuanian flagSerbian flagSlovak flag
  Slovenian flagUkrainian flagVietnamese flagAlbanian flagEstonian flagGalician flagMaltese flagThai flag
  Turkish flagHungarian flag      
  Real Koha Web Analytics

  Na Kontaktoni

  Jay Cataldo Life Coaching

  304 Park Avenue Jugut

  New York, NY 10010

  (800) 617-6186

  Jay Cataldo Life Coaching Blog

  "Transformimi jetën tuaj në shtytje e një butoni"

  Arkivi për tetor, 2011

  Oh Crap ... ajo nuk punon ...

  Author: Jay Cataldo
  10 19 2011

  Një nga çështjet që është e ardhshme një shumë kohët e fundit për klientët e mi është gjumi specifike të performancës ankthi. Për meshkujt, nuk janë në gjendje për të kryer në komandën frikëson mut nga ata që është e kuptueshme duke pasur parasysh burrëri e tyre është aq e lidhur ngushtë me kuptimin e tyre të vetë-vlerë, si të ardhurat e tyre (dhe ndoshta më kështu).

  Lexo vazhdimin e këtij entry »