A jeni gati ...
për të transformuar?
 
Regjistrohuni në komunitetit tonë
dhe për të marrë librin tim FALAS ...
 
"Shtytje butonin!"
Shtatë Secrets P ROVEN Suksesi
Për një transformim total Jeta
 
 
Nuk ka asnjë arsye pse ju
Nuk mund të ketë Jeta You Want
Get It Now!
 
Emri:
Email:
 
Privacy juaj
është i sigurt me ne.

HOME

Shtëpi

Regjistrohu për të ushqyer tim


 • Përkthyes

  English flagItalian flagKorean flagChinese (Simplified) flagChinese (Traditional) flagPortuguese flagGerman flagFrench flag
  Spanish flagJapanese flagArabic flagRussian flagGreek flagDutch flagBulgarian flagCzech flag
  Croatian flagDanish flagFinnish flagHindi flagPolish flagRomanian flagSwedish flagNorwegian flag
  Catalan flagFilipino flagHebrew flagIndonesian flagLatvian flagLithuanian flagSerbian flagSlovak flag
  Slovenian flagUkrainian flagVietnamese flagAlbanian flagEstonian flagGalician flagMaltese flagThai flag
  Turkish flagHungarian flag      
  Real Koha Web Analytics

  Na Kontaktoni

  Jay Cataldo Life Coaching

  304 Park Avenue Jugut

  New York, NY 10010

  (800) 617-6186

  Jay Cataldo Life Coaching Blog

  "Transformimi jetën tuaj në shtytje e një butoni"

  Një Përkufizimi i ri Of Genius

  Author: Jay Cataldo
  02 26 2009

  Kjo është një video duhet të shikojnë për të gjithë ju llojet krijuese atje. Në këtë bisedë të shkurtër, Elizabeth Gilbert (autor i "Hani, Lutuni, Dashuria") ofron një përkufizim të ri të "gjeniut".

  Unë nuk ishte një tifoz i madh i librit që vënë atë në hartë (por unë mund të shoh pse gratë kudo ngrit në qiell në lidhje me të), por unë do të them se kjo grua është një histori tregimtar fenomenale dhe me të vërtetë e di se si për të robëroj një audiencë.

  Nëse e keni përgjuar ndonjëherë në anën tuaj krijuese dhe të sjellë diçka në jetë, kjo video do të resonate me ju. Check it out. Ajo shkëmbinj.

  PS Nëse ju pëlqen kjo video, ju lutem bashkuar listën time të postimeve nga hyrja emrin tuaj dhe adresën email në formën në të djathtë. Ju do të njoftoheni me email kur artikuj dhe video të reja publikohen dhe do të merrni edhe raportin tim të lirë "Push Button" si një dhuratë.

  PPS Mos harroni të kërkojë 30min tuaj FALAS 1-on-1 "Rapid Transformimi" stërvitje sesion duke plotësuar formularin në faqen kryesore. Go këtu tani: SIGN ME UP!