Jeni gati ...
për të transformuar?
 
Regjistrohuni në komunitetit tonë
dhe për të marrë librin tim FALAS ...
 
"Shtytje butonin!"
Shtatë Secrets P ROVEN Suksesi
Për një transformim total Jeta
 
 
Nuk ka asnjë arsye pse ju
Nuk mund të ketë Jeta You Want
Get It Now!
 
Emri:
Email:
 
Privacy juaj
është i sigurt me ne.

HOME

Shtëpi

Regjistrohu për të ushqyer tim


 • Përkthyes

  English flagItalian flagKorean flagChinese (Simplified) flagChinese (Traditional) flagPortuguese flagGerman flagFrench flag
  Spanish flagJapanese flagArabic flagRussian flagGreek flagDutch flagBulgarian flagCzech flag
  Croatian flagDanish flagFinnish flagHindi flagPolish flagRomanian flagSwedish flagNorwegian flag
  Catalan flagFilipino flagHebrew flagIndonesian flagLatvian flagLithuanian flagSerbian flagSlovak flag
  Slovenian flagUkrainian flagVietnamese flagAlbanian flagEstonian flagGalician flagMaltese flagThai flag
  Turkish flagHungarian flag      
  Real Koha Web Analytics

  Na Kontaktoni

  Jay Cataldo Life Coaching

  304 Park Avenue Jugut

  New York, NY 10010

  (800) 617-6186

  Jay Cataldo Life Coaching Blog

  "Transformimi jetën tuaj në shtytje e një butoni"
  12 28 2012

  Trajneri jeta nyc

  Unë të kërkuar për të ndarë një tjetër histori suksesi që do të ju frymëzojnë për të arritur qëllimet tuaja në vitin 2013. Ahmed (ose Mickey si ai preferon që të thirret nga miqtë dhe familjen) ka filluar punën me mua më pak se dy vjet më parë. Gjatë kohës sonë së bashku ai e ka bërë progres absolutisht e habitshme. Unë nuk do lindi me të gjitha arritjet e tij shumë, por kam kërkuar për të ndarë dy shenjtorët e tij më të mëdha ...

  Lexo vazhdimin e këtij entry »  Happy Thanksgiving!

  Author: Jay Cataldo
  11 23 2012

  Për mua, fryma e Falenderimeve shkon shumë përtej "awesome! një off ditë nga puna! "

  Është një kohë reflektimi ... i kërkuar në jetën tuaj në një mënyrë të ndryshme.

  Për të paktën një ditë nga 365, them atë zë të vogël në kokën tuaj që është gjithmonë e whining për atë që ju nuk e keni dhe pse gjërat janë kaq të padrejtë të STFU ...

  Lexo vazhdimin e këtij entry »  Një tjetër Suksesi Massive!

  Author: Jay Cataldo
  01 12, 2012

  Unë jam shumë krenar për të ndarë me ju një tjetër histori suksesi pabesueshme nga një ish-klient. Kur kam filluar të punoj me Pjetrin nja dy vjet mbrapa, fokusi i tij i vetëm ishte riparuar marrëdhëniet e tij me ish-gruan e tij në përjashtimin e çdo gjë tjetër. Ndërsa ai besonte se kjo ishte e gjitha ai kujdesej për, ai filloi të kuptojë se ai ishte, në fakt, në kërkim të një tërësi shumë më shumë ... Lexo vazhdimin e këtij entry »  Një Doza ditore e frymëzim

  Author: Jay Cataldo
  11 20 2011

  Disa netë më parë, kam pasur kënaqësinë të kaluar kohë me një ish klient i cili ishte kthyer në qytet për disa ditë. Historia Leslie është shumë e shquar dhe unë do të doja të ndajnë atë me shpresë se do të motivojnë dhe frymëzojnë ju.

  Mbrapa kur ajo erdhi tek unë, Leslie ishte duke luftuar përmes miqësisë së saj në një spital të NYC. Hazing përditshme, politika dhe të gjatë, orë brutale mori një taksë të rëndë në energjinë e saj dhe të vetë-besimit. Por për të bërë gjërat më keq, Leslie varfëri nuk kishte një problem edhe më të mëdha.

  Lexo vazhdimin e këtij entry »